Stanley Security logo

Stanley Security: Global sikkerhetsgigant med solid feste i Norge

Informasjon om Stanleys virksomhet og alarmtilbud.

Om Stanley Security

Stanley Security AS er et stort norsk sikkerhetsselskap med hovedkontor i Urtegata i Oslo.

Stanleys norske alarmstilbud

Stanley opererer i all hovedsak i det norske næringsmarkedet, der de er en av de største leverandørene av brann- og innbruddssikkerhetsprodukter til bedrifter, borettslag og sameier og offentlige organisasjoner.

I det private markedet har de en langt mer begrenset kundegruppe, bestående i hovedsak av spesielt utsatte eller formuende personer med sikkerhetsbehov utover hva en vanlig boligalarm kan tilby.

I tillegg til innbruddsalarm og et bredt spekter av brannsikkerhetsprodukter og -tjenester leverer blant annet Stanley løsninger for adgangskontroll, kameraovervåkning og varesikring.

Markedsandel

Stanley Security omsetter for rundt 450 millioner kroner i året, og er dermed blant de fem største firmaene i norsk alarmbransje. Markedsandelen er særlig høy innen brannsikring av borettslag og sameier.

På verdensbasis er Stanley Security den nest største aktøren innen elektronisk sikkerhet, slått bare av Tyco International, som ikke har noen stor posisjon i Norge. Markedet er imidlertid svært fragmentert og Stanleys globale markedsandel er rundt to prosent.

Eierskap og ledelse

Stanley Security er en del av Stanley Black & Decker, et globalt konsern med en omsetning på et tosifret antall milliarder dollar. Aksjen handles på børsen i New York med ticker sWK.

Den norske virksomheten - Stanley Security AS - ledes av Espen Winther Knudsen.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift