Videoovervåking.

Få tilbud om RVS – videoovervåking i sanntid

Med videoovervåkning i sanntid har du full kontroll over eiendommen din, når som helst på døgnet, uansett hvor du befinner deg.

Ressurseffektivt

Fysiske vektere og inspeksjon er unødvendig ressurskrevende – med videoovervåking har du full kontroll over eiendommen hele døgnet.

Preventivt

Synlige overvåkingskameraer har en preventiv effekt på kriminelle og uvedkommende – sjansen for å bli tatt eller få bevis mot seg er stor.

Enkelt å tilpasse

Få alt fra enkle oppsett med noen få kameraer som sjekkes noen ganger i døgnet, til flere titalls kamera som du har tilgang til å sjekke døgnet rundt.

En spesiell type videoovervåking

RVS er en forkortelse der det er en del uenighet knyttet til hva den står for. I sikkerhetssammenheng kan det bety Real-Time Video Surveillance, Remote Video Surveillance, Remote Video System og Remote Video Solutions.

Slik det vanligvis brukes i Norge refererer det til videoovervåkning i sanntid, der overvåkningen skjer fra et annet sted enn der kameraet står.

Å bruke videoovervåkning er en svært effektiv måte å ha kontroll over eiendommer som kan være med på å redusere behovet for fysisk vakthold. Blant produkter du kan velge mellom fra sikkerhetsselskapene er rene videobaserte vektertjenester eller videosystemer som du selv kan få tilgang til hele døgnet gjennom nettbaserte løsninger.

Få tilbud om RVS

Tilgang til video gjennom Internett

Videobaserte vektertjenester går ut på at sikkerhetsselskapet foretar sjekker på et gitt antall tilfeldige tidspunkter som varierer fra dag til dag i løpet av døgnet. Dersom sjekkene avdekker avvik, blir dette rapportert direkte til kontaktperson.

Videosystemer kan fungere på samme måten som videobaserte vektertjenester, men der kan du som kunde også ha tilgang til videoene i sanntid gjennom en nettbasert løsning. Videoene blir lagret i inntil syv dager dersom det skulle være behov til å gå tilbake for å sjekke hendelser eller hente ut bevis.

Få tilbud om RVS

Viktig å tenke på når du kjøper videoovervåking

Alle som driver med videoovervåking i Norge plikter å melde fra til Datatilsynet, ettersom videoovervåking er underlagt personopplysningsloven. Det er imidlertid ikke mer arbeid enn at du må fylle ut et skjema på Datatilsynet sine nettsider.

Ved å fylle ut skjemaet ved siden av vil du bli kontaktet av ulike selskaper som tilbyr videoovervåkning i sanntid. På denne måten kan du få informasjon om hvilken type alarm og aksjonsmønster som passer dine behov best, og ikke minst få en best mulig pris.

Få tilbud om RVS

Så enkelt som 1-2-3

Illustrert bilde av en person som fyller ut skjema

1) Beskriv hva du ønsker å sikre

Vi legger alarmen ut på anbud slik at relevante alarmselskaper kan gi deg et godt tilbud.

Illustrert bilde av en som mottar flere tilbud på alarmer

2) Motta uforpliktende tilbud

Du vil motta gratis og uforpliktende tilbud fra lokale alarmselskaper.

Illustrert bilde av to hender som tar på hverandre som har blitt enige om en avtale

3) Velg den rette alarmen for deg

Sammenlign tilbud, og velg det beste alarmtilbudet for ditt behov.

Få tilbud på alarm!