Nettbureau AS Boligalarmer.no drives av det norske IT-selskapet Nettbureau AS. Her representert ved Helene Ø. Esparza og Anders Øie.

Tjenesten som hjelper deg å finne riktig boligalarm til deg og dine.

Siden oppstarten har over 27.000 nordmenn benyttet Boligalarmer.no til å innhente gode tilbud på boligalarmer.

Over 8 000 nordmenn bruker årlig Boligalarmer.no til å finne beste boligalarm. I tillegg er enda flere innom siden for å lese seg opp på nyttig informasjon og orientere seg i markedet.

Kundeløfte

Vi jobber med å utvikle markedets beste anbudstjeneste for boligalarmer. Vi ønsker at du skal få tilstrekkelig informasjon til å velge rett boligalarm for deg. Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av våre samarbeidspartnere. Du mottar uforpliktende tilbud fra flere leverandører.

For oss er forbrukeren viktigst, og dette gjenspeiles i tjenesten vi tilbyr og hvilke leverandører vi samarbeider med. Boligalarmer.no jobber for å sette deg som kunde i kontakt med alarmselskaper som kan levere boligalarmer av høy kvalitet til en god og konkurransedyktig pris.

Slik fungerer det

Vår anbudstjeneste er helt gratis og hjelper deg til å finne rett alarm for dine behov til konkurransedyktige priser. I tillegg til tjenesten har vi en rekke artikler som gir deg informasjon om ulike alarmtyper, priser og markedet generelt. Slik hjelper vi deg med å finne riktig produkt, og du sparer tid og penger.

Fyll ut skjemaet, så får du tilbud fra flere selskaper som kan levere boligalarmer på din adresse. Det er gratis, og du velger selv om du ønsker å takke ja til tilbudet eller ikke. Det eneste du risikerer er å få en god pris på en sikker boligalarm.

Prøv selv!

Bruk skjemaet på forsiden for å innhente uforpliktende tilbud på boligalarm fra flere leverandører.

I tillegg gir vi deg relevant informasjon om ulike alarmer, samt tips til hva du bør tenke på for å velge riktig for dine behov. Slik får du et solid grunnlag for å ta gode og informerte beslutninger. I artiklene våre kan du lese mer om alarmutstyr, brannsikkerhet, husdyr, kameraovervåkning og mye annet.

Våre samarbeidspartnere leverer boligalarmer og brannalarmer til privatpersoner, bedrifter og borettslag.

Kontaktinfo

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller kommentarer: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Boligalarmer.no er en anbudstjeneste som er utviklet, eid og driftet av Nettbureau AS. Du kan lese mer om oss og hva vi gjør på våre nettsider.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift