Ansatte i Nettbureau, som står bak Boligalarmer.no

Om Boligalarmer.no

Vi har hjulpet over 50.000 nordmenn med å finne den beste og tryggeste boligalarmen.

Vårt kundeløfte

Gulbrand Øverbye
Produktansvarlig: Gulbrand Øverbye.

Vi jobber med å utvikle markedets beste anbudstjeneste for boligalarmer.

For oss er forbrukeren viktigst. Det gjenspeiles i tjenesten vi tilbyr og leverandørene vi velger å samarbeide med. Det er enkelt, uforpliktende og gratis for deg å bruke tjenesten vår.

Målet vårt er at du får nok informasjon til å kunne velge rett boligalarm for deg.

Derfor jobber vi hardt for å sette deg i kontakt med alarmselskaper som kan levere boligalarmer av høy kvalitet – til en god og konkurransedyktig pris.

Slik fungerer Boligalarmer.no

Bruk skjemaet på forsiden, så får du tilbud fra flere selskaper som kan levere boligalarm på din adresse. Det er gratis, og du velger selv om du ønsker å takke ja til tilbudet eller ikke. Det eneste du risikerer er å få en skikkelig god pris på en sikker boligalarm.

Våre samarbeidspartnere leverer boligalarmer og brannalarmer til privatpersoner, bedrifter og borettslag.

I tillegg til anbudstjenesten skriver vi nyttige artikler, blant annet om ulike alarmer, alarmutstyr, brannsikkerhet, husdyr, kameraovervåkning, samt tips til hva du bør tenke på for å velge riktig for dine behov. Slik får du et solid grunnlag for å ta gode og informerte beslutninger for deg og dine.

Sjekk ut artiklene våre her.

Hvem er vi?

Anders Øie
Forretningsansvarlig: Anders Øie.

Boligalarmer.no drives av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA).

Vi har arbeidet med utvikling av forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester siden 2009. Vi driver også markedsledende boligrelaterte tjenester innenfor blant annet eiendomsmegling, ferdighus, bredbånd og strøm.

Du kan lese mer om oss og vår historie på Nettbureaus hjemmeside.

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til relevante leverandører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på boligalarmer.

Det eneste du mottar fra oss er en bekreftelse på e-post fra oss i etterkant av at du har sendt inn skjemaet. Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.

Kundesupport

Vi vil gjerne høre fra deg dersom du har spørsmål eller kommentarer til tjenesten vår.

Ikke nøl med å sende en e-post til kundesupport på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ingen spørsmål er for store eller for små. Vi skal gjøre det vi kan for å hjelpe deg – uansett hva du har på hjertet.

For leverandører

Representerer du en leverandør som vil nå ut til flere potensielle kunder? Fortsett å bruke tid på det du gjør best, så skal vi gjøre det vi gjør best – hente inn relevante og gode leads for deg.

Send en e-post til salgsansvarlig, Sindre Øverås, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Har du en idé til et samarbeid med oss? Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så finner vi ut om vi kan skape noe av verdi sammen.

For presse

Jobber du i pressen og vil snakke med en av oss i Boligalarmer.no? Vi er alltid åpne for pressehenvendelser.

Våre journalister har god oversikt over feltet og sitter med mye kunnskap. I tillegg samarbeider vi fra tid til annen med Respons Analyse for å ta tempen på nordmenn angående boligalarmer og relaterte temaer.

Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å ta en prat med vår kommunikasjonsansvarlig, Kim Arne Hammerstad.

For jobbsøkende

Er du god til å kode, skrive, analysere og/eller designe? Vi er en scaleup, og har stadig behov for flere folk. Vi kan friste med fri flyt av kaffe, energidrikk, frukt, nøtter, faste sosiale happeninger som lønningspils, brettspillkvelder og teambuilding. Og penger, selvsagt.

Du kan lese mer om hva du kan forvente av Nettbureau som arbeidsgiver her, og utlyste stillinger finner du her.