Ansatte i Nettbureau, som står bak Boligalarmer.no

Om Boligalarmer.no

Vi har hjulpet over 60.000 nordmenn med å finne den beste og tryggeste boligalarmen for deres behov.

Vårt kundeløfte | Slik fungerer Boligalarmer.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For leverandører | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vi jobber med å utvikle markedets beste anbudstjeneste for boligalarmer.

For oss er forbrukeren viktigst. Det gjenspeiles i tjenesten vi tilbyr og leverandørene vi velger å samarbeide med. Det er enkelt, uforpliktende og gratis for deg å bruke tjenesten vår.

Målet vårt er at du får nok informasjon til å kunne velge rett boligalarm for deg. Derfor jobber vi hardt for å sette deg i kontakt med alarmselskaper som kan levere boligalarmer av høy kvalitet – til en god og konkurransedyktig pris.

Slik fungerer Boligalarmer.no

Bruk skjemaet på forsiden, så får du tilbud fra flere selskaper som kan levere boligalarm på din adresse. Det er gratis, og du velger selv om du ønsker å takke ja til tilbudet eller ikke. Det eneste du risikerer er å få en skikkelig god pris på en sikker boligalarm.

Våre samarbeidspartnere leverer boligalarmer og brannalarmer til privatpersoner, bedrifter og borettslag.

I tillegg til anbudstjenesten skriver vi nyttige artikler, blant annet om ulike alarmer, alarmutstyr, brannsikkerhet, husdyr, kameraovervåking, samt tips til hva du bør tenke på for å velge riktig for dine behov. Slik får du et solid grunnlag for å ta gode og informerte beslutninger for deg og dine.

Les mer: Artikkeloversikt

Hvem er vi?

Boligalarmer.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 mva.).

Vi har siden 2009 utviklet en rekke forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Underveis har vi etablert oss som markedsledende innen flere bransjer, samtidig som vi har hjulpet tusenvis av mennesker å få bedre priser og avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no eller Strøm.no?

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til relevante leverandører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg best mulig tilbud på boligalarmer.

Fra oss vil du kun motta én epostbekreftelse på henvendelsen din.

Les mer: Personvern og informasjonskapsler

Kundesupport

Målet med Boligalarmer.no er å hjelpe vanlige forbrukere med å få en bedre pris på boligalarm. Det er en av grunnene til at vi skriver mange informative artikler om boligalarmer og alarmtjenester.

Er det noe du lurer på? Her finner du svar på vanlige spørsmål om alarm og alarmtjenester.

For leverandører

Representerer du en leverandør som vil nå ut til flere potensielle kunder? Fortsett å bruke tid på det du gjør best, så skal vi gjøre det vi gjør best – hente inn relevante og gode leads for deg.

Send en epost til vår salgsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For presse

Er du journalist og vil snakke med en av oss i Boligalarmer.no?

Send en epost til vår kommunikasjonsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Har du en god idé til et samarbeid med Boligalarmer.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ser vi om vi kan skape noe av verdi sammen.