Vekter: Utrykning

Få tilbud om utrykning

Sikre eiendom og verdier med mobile vekter som rykker ut ved alarmer og gjør rutinesjekker

Uforutsette hendelser på eiendommer oppstår som oftest på tidspunkter der få eller ingen er på stedet. Enten det er innbrudd, hærverk, vannlekkasjer eller andre hendelser som potensielt kan gjøre stor skade på eiendommen, er det viktig å ha noen som kan være raskt på stedet uansett når på døgnet det skjer.

Rask assistanse om nødvendig

Situasjoner som krever assistanse er noe vi alle vil unngå, men når først en slik situasjon oppstår vet dere at assistansen ikke er langt unna.

Kontroll over eiendom hele døgnet

Dere trenger ikke bekymre deg over verdier mens det ikke er folk på plass i virksomheten din – det er alltid noen som er i nærheten som kan rykke ut dersom noe skulle oppstå.

Profesjonell hjelp når det trengs

Når en uønsket situasjon oppstår rykker profesjonelle og godt trente vektere ut som er opplært til å håndtere et vidt spekter av hendelser.

De største sikkerhetsselskapene har mobile vektere som kan rykke ut umiddelbart dersom hendelser oppstår som trenger rask assistanse, enten det er ran, automatiske alarmer eller hendelser som har blitt observert på kamera.

Mobile vektere

Mobile vektere kan også brukes til inspeksjon av din bedrift eller borettslag/sameie sin eiendom når virksomheten står tom. Det kan innebære å vurdere og dokumentere avvik som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko, sjekk av ID av eventuelle personer man treffer under inspeksjon, bortvise uvedkommende og sjekk av innbrudds- og brannalarmer.

Fylle ut skjemaet på denne siden for å bli koblet med selskap som tilbyr utrykning med vektere. Tjenesten er helt gratis, dere får tilbud om ulike løsninger og aksjonsmønster og står fritt til å velge ett av tilbudene eller takke nei.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift