Få tilbud på kameraovervåking

Sammenlign tilbud og få full kontroll over bedriften, borettslaget eller sameiet.

Som omtalt i

TV2 logo Dagbladet logo Nationen logo Finansavisen logo Dinside.no logo Sol.no logo Nettavisen logo abc nyheter logo

Sammenlign tilbud på kameraovervåking

Finn den beste løsningen for kameraovervåking til din bedrift eller borettslag/sameie. Det er enkelt, raskt og uforpliktende å innhente tilbud.

Klikk her hvis du er på utkikk etter kameraovervåking hjemme på privat eiendom.

check icon

Avskrekkende

Kameraovervåking forebygger hærverk, innbrudd og annen uønsket oppførsel.

check icon

Utrykning 24/7

Kamera kan kobles opp mot alarmsentral, slik at hjelpen kan komme raskere.

check icon

Enkelt å tilpasse

Trenger dere kun et enkelt kamera eller fullverdig videovakthold/RVS?

Finn rett kameraovervåking

Enten du skal ha kameraovervåkning i borettslag eller sameie, i butikk, kontorlokale, lager, verksted eller noe helt annet, må utstyret være tilpasset bygningen og eiendommen for å oppnå høyeste sikkerhet. Det er ellers svært viktig at overvåkingen skjer i henhold til alle lover, regler og forskrifter.

Fyll ut skjemaet på denne siden for å snakke med eksperter som kan bistå med å finne de smarteste sikkerhetstiltakene, som samtidig tar hensyn til personvern og lover.

Få skreddersydde tilbud på kameraovervåking

Hvilke løsninger finnes?

Det er mulig å kjøpe kameraovervåking uten å knytte det til vaktsentral, men mange ønsker denne tilknytningen, ettersom det sørger for raskere hjelp ved innbrudd, hærverk, brann eller annet.

Har dere tilknytning til alarmsentral, kan dere også velge ytterligere sikkerhetstiltak gjennom videovakthold eller RVS.

Med eller uten tilknytning til vaktsentral kan dere velge blant disse kameratypene:

  • Kamera som tar bilder ved registrering av bevegelse eller utløst røykvarsler
  • Kamera som tar video ved registrering av bevegelse
  • Ringeklokke med kamera som tar video ved registrering av bevegelse
  • Termisk kamera som utløser alarm ved temperaturforandringer og dermed kan forhindre brann

Det varierer litt fra selskap til selskap hvilke ekstra funksjoner kameraene har, for eksempel nattsyn, lyskaster, toveiskommunikasjon og ansiktsgjenkjenning. Det finnes ellers flere muligheter når det gjelder oppkobling til internett, strøm og lagring av bilder og video.

Få tilbud på kameraovervåking

Få mer informasjon og pristilbud

Er du usikker på hva dere behøver, kan du enkelt be om mer informasjon i skjemaet på denne siden. Vet du allerede hva dere trenger, kan du huke av for det i skjemaet og ved behov beskrive det ytterligere i kommentarfeltet.

I begge tilfeller blir du kontaktet av erfarne installatører som kan gi deg god informasjon og pristilbud på produkter og løsninger som passer deres situasjon.

Fordi alle selskapene er fullt klar over at de konkurrerer med hverandre om deg som kunde, kan du være sikker på at de gir deg sine aller beste tilbud.

Det er 100 % uforpliktende og gratis å be om tilbud eller mer informasjon. Det blir ingen sure miner dersom du takker nei og heller vil bruke tid på å tråle nettet videre selv.

Ja takk, ta meg til skjemaet

Få full oversikt og kontroll

Med kameraovervåking får dere full kontroll utendørs og innendørs til alle døgnets tider. For ekstra trygghet velger mange bedrifter og borettslag/sameier å bestille videovakthold eller RVS i tillegg.

Det er også mulig å bestille kameraprodukter for å kunne se og snakke med dem som ringer på, og eventuelt slippe dem inn.

Få tilbud på kameraovervåking

Bilde av en person med en telefon som viser foto fra kameraovervåking hjemme

Øk sikkerheten mot innbrudd

Studier viser at FG-godkjent alarm tilknyttet vaktstasjon reduserer risikoen for innbrudd med hele 96 %. En ekstra fordel med overvåking er at bilder eller video eventuelt kan brukes som bevis i politiets arbeid eller overfor forsikringsselskapet hvis uhellet er ute.

Med kameraovervåking kan dere også få riktig hjelp raskere. Bilder eller video av en innbruddstyv kan bety at politiet ikke trenger ytterligere dokumentasjon eller anmeldelse før de rykker ut, og hjelpen kan komme tidligere.

Få tilbud på kameraovervåking

Bilde av glass i dør som er knust av innbruddstyv

Ta ansvar for brannsikkerheten

Sammen med optiske røykvarslere vil kameraer gi økt brannsikkerhet. Da får du og eventuelt alarmsentralen bildebevis direkte dersom detektoren oppdager røyk, og rett tiltak kan settes i gang raskere. Et termisk kamera vil kunne oppdage temperaturforandringer og varsle tidlig.

Brannsikkerheten er ansvaret til styret i borettslaget/sameiet eller eieren av bedriftsbygget. Sørg for at verdifulle eiendeler og menneskene er trygge i dine hender.

Få tilbud på kameraovervåking

Bilde av røykfylt rom med kameraovervåking

Så enkelt som 1-2-3

check icon

1) Beskriv hva dere trenger

Vi legger alarmen ut på anbud slik at relevante selskaper kan gi dere et godt tilbud.

check icon

2) Motta uforpliktende tilbud

Dere vil motta gratis og uforpliktende tilbud fra lokale selskaper.

check icon

3) Velg det rette for dere

Sammenlign tilbud, og velg enkelt det som passer behovet deres best.

Få tilbud på kameraovervåking