Adgangskontroll

Få tilbud på adgangskontroll

Med et godt system for adgangskontroll har du full kontroll over tilganger til eiendom, i tillegg til at du kan samkjøre ulike systemer.

Fyll ut skjemaet for å motta tilbud. Tjenesten er helt gratis, og du står fritt til å velge ett av tilbudene eller ikke.

Full kontroll over tilganger

Med adgangskontroll kan du tildele ulike tilganger fra person til person, slik at kun de rette personene kan få tilgang til ulike dører eller rom.

Fleksibilitet når det kommer til utstyr

Kontrollsystemene er fleksible og kan enkelt knyttes til eksisterende databaser med relevant informasjon dersom det er ønskelig.

Lett å skreddersy og administrere

All aktivitet og administrasjon knyttet til adgangskontrollene skjer gjennom brukervennlige systemer enten på Internett eller lokalt på datamaskinen.

Alle kontorer og bedrifter sitter på svært mange verdier som må beskyttes. Èn ting er å ha alarm, men i tillegg kan det være både lurt og praktisk å ha kontroll over hvem som har tilgang til ulike dører og lignende. Gode sikkerhetssystemer består av deler som fungerer godt sammen og garanterer sikkerhet og trygghet for både bygg og brukere.

Viktig å tenke på når du skal installere adgangskontroll

Alle som installerer adgangskontroll i Norge er pliktig til å melde fra til Datatilsynet. Dette er ikke vanskelig, men selskapene som tilbyr installasjon av adgangskontroller kan også hjelpe deg med å rapportere dette inn til myndighetene på en riktig måte.

Få hjelp til å finne riktig riktig løsning

Ved å fylle ut skjemaet på denne siden vil du bli kontaktet av selskap som tilbyr systemer for adgangskontroll, så du får god oversikt og støtte til å velge en løsning som passer dere.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift