Alarmoverføring

Få tilbud om alarmoverføring

Både når det kommer til din egen sikkerhet og eventuelle forsikringssaker er det viktig at alarmen ditt borettslag, sameie, bedrift eller organisasjon benytter seg av tilfredsstiller alle de kravene som finnes til overføring av alarm.

Benytt skjemaet på denne siden for å få tilbud på alarmoverføring - helt kostnadsfritt og uforpliktende.

Koble eksisterende system med alarmsentral

Spar penger ved å legge til en tjeneste på løsningen dere allerede har.

Tilpasset deres behov

Enten systemet gjelder brann, innbrudd, overvåkning, tekniske installasjoner e.l. skreddersys en løsning.

Rask assistanse om nødvendig

Når først en slik situasjon oppstår, vet du at hjelpen ikke er langt unna.

Mange ting må fungere optimalt hele tiden for at alarmoverføringen skal kunne gjøre jobben sin når det virkelig gjelder. Nettverkslinjen mellom alarmen og sentralen må være stabil og helst kryptert, og sentralen må være bemannet av kompetente konsulenter som kan hjelpe til raskt og effektivt når alarmen er utløst. Ofte skiller det bare sekunder fra en godt håndtert situasjon til en dårlig.

Alarmoverføring med skreddersøm

Det er ikke noe problem å skreddersy alarmtjenesten ut fra hvilke behov du eller din bedrift har. Du kan for eksempel få satt opp alarmoverføring av heisalarm, ransalarm, innbruddsalarm og/eller brannalarm.

I samråd med sikkerhetsselskapet blir dere enige om hvordan selskapet skal aksjonere dersom alarmen utløses. Som oftest er utrykninger gratis så lenge utrykningen skyldes en kriminell handling.

På denne måten kan du ha full kontroll over sikkerheten i bedriften din, på én faktura og det er lett å gjøre endringer underveis dersom behovet ditt endrer seg.

Viktig å tenke på når du skal ha alarmoverføring

Om du skal overføre fra et eksisterende alarmsystem er det viktig å sjekke at alarmen er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd. Er ikke alarmen godkjent her, kan du risikere å få problemer med forsikringsselskapet dersom du skulle bli utsatt for en kriminell hendelse. I så fall er det bedre å også be om tilbud på ny alarm (kan også gjøres i skjemaet på denne siden).

Det er så klart en forutsetning at det sitter noen i den andre enden dersom alarmen utløses, og dermed er det viktig at sikkerhetsselskapet du kjøper tjenesten av disponerer en profesjonell alarmsentral. Alle bedrifter tilknyttet Boligalarmer.no har dette.

Få hjelp til å velge riktig leverandør

Ved å fylle ut skjemaet på denne siden vil du bli kontaktet av selskap som tilbyr alarmoverføring. Det er gratis å innhente tilbud og du binder deg ikke til å gå videre med en leverandør.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift