Bilde av en mann som sitter i en vaktsentral og følger med på monitorer

Få tilbud om alarmoverføring

Det er viktig at alarmen din tilfredsstiller alle krav til overføring av alarm – både for din egen og andres sikkerhet. Fyll ut skjema for å motta uforpliktende tilbud på alarmoverføring.

Tilkoblet en sentral

Spar penger ved å legge til en alarmoverføringstjeneste på løsningen du allerede har.

Skreddersydd

Få en tilpasset løsning, uansett hva systemet ditt gjelder. Brann, innbrudd, overvåking osv.

Rask assistanse

Vit at hjelpen ikke er langt unna, dersom det blir behov for assistanse.

Alarmoverføring er viktig

Alarmoverføring handler om å sikre forbindelsen mellom alarmen din og sentralen den sender til. Mye må til enhver tid fungere optimalt for at alarmoverføringen skal kunne gjøre jobben sin når det virkelig gjelder.

Blant annet må nettverkslinjen være stabil og helst kryptert. Ikke minst må sentralen må være bemannet av kompetente konsulenter som raskt og effektivt kan hjelpe deg når alarmen er utløst. Ofte skiller det bare sekunder mellom en godt og dårlig håndtert situasjon.

For alles sikkerhet, og en eventuell forsikringssak, er det svært viktig for borettslag, sameier, bedrifter eller andre organisasjoner at alarmoverføring skjer på en sikker måte.

Fyller du ut skjemaet på Boligalarmer.no, vil du få uforpliktende tilbud på alarmoverføring fra flere selskaper som konkurrerer om å få deg som kunde.

Be om tilbud

Tilbudet skreddersys ditt behov

Det er ikke noe problem å skreddersy alarmtjenesten ut fra dine eller bedriftens behov. Du kan blant annet sette opp alarmoverføring av heisalarm, ransalarm, innbruddsalarm og/eller brannalarm.

I samråd med sikkerhetsselskapet blir dere enige om hvordan selskapet skal aksjonere dersom alarmen utløses. Som oftest er utrykninger gratis så lenge utrykningen skyldes en kriminell handling.

På denne måten kan du ha full kontroll over sikkerheten i bedriften din, få alt på én faktura og ha mulighet til å gjøre endringer underveis dersom behovet ditt endrer seg.

Få hjelp til alarmoverføring

Ikke glem dette

Om du skal overføre fra et eksisterende alarmsystem er det viktig å sjekke at alarmen er FG-godkjent. Om den ikke er FG-godkjent kan du risikere å få problemer med forsikringsselskapet dersom du skulle bli utsatt for en kriminell hendelse.

I så fall er det bedre å også be om tilbud på ny alarm.

Det er så klart en forutsetning at det sitter noen i den andre enden dersom alarmen utløses. Dermed er det viktig at sikkerhetsselskapet du kjøper tjenesten av disponerer en profesjonell alarmsentral. Alle bedrifter tilknyttet Boligalarmer.no har dette.

Velg riktig leverandør

Ved å fylle ut skjemaet på denne siden vil du bli kontaktet av selskap som tilbyr alarmoverføring. Det er gratis å innhente tilbud og du binder deg ikke til å gå videre med en leverandør.

Ja takk, få tilbud!

Så enkelt som 1-2-3

Illustrert bilde av en person som fyller ut skjema

1) Beskriv hva du ønsker å sikre

Vi legger alarmen ut på anbud slik at relevante alarmselskaper kan gi deg et godt tilbud.

Illustrert bilde av en som mottar flere tilbud på alarmer

2) Motta uforpliktende tilbud

Du vil motta gratis og uforpliktende tilbud fra lokale alarmselskaper.

Illustrert bilde av to hender som tar på hverandre som har blitt enige om en avtale

3) Velg den rette alarmen for deg

Sammenlign tilbud, og velg det beste alarmtilbudet for ditt behov.

Få tilbud på alarm!