Ransalarm - butikk

Få tilbud på ransalarm

Sikkerheten til ansatte er det viktigste. Med ransalarm er bedriften din sikret assistanse så fort som mulig dersom en situasjon skulle kreve det.

Ransalarmer går under segmentet assistansealarmer, som også kan brukes av personer som befinner seg i miljøer der risikoen for farlige situasjoner er tilstedeværende, som nattevakter på sykehus eller institusjoner.

Rask assistanse om nødvendig

Situasjoner som krever assistanse er noe vi alle vil unngå, men når først en slik situasjon oppstår, vet du at hjelpen ikke er langt unna.

Trygghet når du er alene

Å jobbe alene på ugunstige tidspunkter kan være knyttet til risiko for ubehagelige situasjoner der assistanse kan være en fordel. Med ransalarm har man en ekstra trygghet på slike vakter.

Lydløs alarm

Rans- og assistansealarmene er ofte lydløse, noe som sikrer sikkerheten til den ansatte gjennom at den ikke tiltrekker seg oppmerksomhet. Man kan også få motsatte produkter som tiltrekker oppmerksomhet, alt ettersom behov.

Stille alarmer

Felles for både rans- og assistansealarmer er at begge svært ofte er såkalte stille alarmer som går direkte til selskapet som leverer tjenesten. Utfra behov og risikovurdering vil man på forhånd avgjøre hvordan selskapet skal aksjonere dersom alarmen utløses.

Aksjonene som iverksettes kan variere fra øyeblikkelig utrykning fra alarmsentralen til varsling av nødetater, eller at man bare ringer opp vedkommende som har utløst alarmen.

Få hjelp til å finne riktig leverandør

Rans- og assistansealarmer kan lett skreddersys for din bedrift. Butikker, helseforetak og andre bedrifter med behov for slike alarmer kan ha ulike behov for umiddelbar assistanse. Dette er noe sikkerhetsselskapene lett kan skreddersy når du bestiller en tjeneste med rans- og assistansealarm.

Ved å fylle ut skjemaet på denne siden vil du bli kontaktet av ulike selskaper som tilbyr rans- og assistansealarmer. På denne måten kan du få informasjon om hvilken type alarm og aksjonsmønster som passer dine behov best, og ikke minst få den beste prisen.

Om Boligalarmer.no

Boligalarmer.no er en gratis anbudstjeneste som innhenter tilbud på innbruddsalarm fra de største alarmselskapene i Norge. Tjenesten er helt uforpliktende og sikrer at du får beste tilbud med minst mulig sløsing av tid.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift