Heisalarm

Få tilbud på heisalarm

Sørg for at ansatte, beboere eller besøkende får en så god behandling som mulig dersom det skulle være noe galt med heisen.

Fyll ut skjemaet på denne siden for å få tilbud på godkjent heisalarm - helt uforpliktende.

Rask assistanse om nødvendig

Å bli sittende fast i en heis med problemer er noe vi alle vil unngå, men når først en slik situasjon oppstår, vet du at hjelpen ikke er langt unna.

Toveis kommunikasjon

Det kan være stressende å trykke på alarmen og ikke få noe feedback tilbake på hva som skjer. Med toveis kommunikasjon kan den som sitter fast i heisen snakke med alarmoperatør uavhengig av mobildekning.

I henhold til Norges lover

Kravene til heisalarm har blitt skjerpet de siste årene. Unngå forsikringssaker og erstatningsansvar: Sørg for at ditt bygg har en godkjent heisalarm.

Alle som har opplevd å bli stående fast i en heis vet at det ikke er særlig hyggelig. Da er det godt å vite at dersom heisen skulle stoppe, er det med en gang noen man kan få kontakt med inne i heisen som kan sende assistanse – uansett når på døgnet det skulle være.

Kontakt med operatør hele tiden

Når heisalarmen utløses i en nødsituasjon blir brukeren satt i kontakt med en operatør som stiller noen rutinespørsmål og deretter sender ut enten vekter, heismontør eller i ytterste konsekvens nødetat ved behov. Alarmoperatøren holder kontakt med passasjerene i heisen til hjelpen ankommer.

I Norge er det krav om at alle bygg med heis der personer ferdes jevnlig er tilknyttet en døgnbemannet vakt. Det er huseiernes ansvar å passe på at heisene i bygget er tilknyttet en vaktsentral.

Viktig å tenke på når du velger leverandør

De senere årene har det kommet strenge krav til heisalarmer. I dag kreves det at heisene kan sende toveis tale, det vil si at passasjerene i heisen kan snakke direkte med alarmoperatøren i den andre enden.

Ved å fylle ut skjemaet ved siden av vil du bli kontaktet av selskap som tilbyr godkjente heisalarmer.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift