Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst og hadde i 2016 en omsetning på nesten 4 milliarder. Selskapet ble etablert i 1995 og er i dag en av de ledende aktørene i Europa.

Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter.

Selskapet har mer enn 450 000 kunder og over 1500 medarbeidere i Norge, Sverige, Spania, Finland og Irland. I Norge har selskapet 170 000 kunder og 600 medarbeidere.

FG-godkjent alarm tilknyttet lokale vektere

Med boligalarm tilkoblet FG-godkjente alarmstasjon får du tilgang på et nettverk av vektere i nærmiljøet. Sector Alarms operatører er erfarne fagpersoner. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner.

Uansett type alarmsignal yter de alltid den hjelpen situasjonen krever; om det er kontakt per telefon, nabovarsling, vekterutrykning eller assistanse via nødetater. Hos Sector Alarm er kundens sikkerhet alltid i fokus.

Med hjelp av moderne teknologi sendes alarmsignalene til operatøren som raskt får opp hendelsen på sin skjerm. Operatøren verifiserer ved hjelp av bildene hvilken type utrykningstjeneste som skal settes inn. Kan alarmstasjonen bekrefte røyk eller innbrudd på bildene sender de varsel til aktuell redningstjeneste. På denne måten sparer man verdifulle sekunder om ulykken har inntruffet.

Optiske røykvarslere redder liv

I alle hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot en alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig hvis man bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om man aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til alarmstasjonen om de har bruk for en rens eller batteribytte. Det betyr at man slipper å bekymre seg for om brannsikringen er i orden.

Bedriftsmarkedet

Alle har ulike behov når det gjelder alarmløsninger og Sector Alarm leverer skreddersøm slik at alarmløsningen blir tilpasset kundens ønsker og behov. Alarmleveransen er tuftet på selskapets lange erfaring i sikkerhetsmarkedet.

En god alarmløsning i kombinasjon med lang erfaring som vil bidra til å beskytte din eiendom og dine eiendeler – hver dag hele året.

Sector Alarms løsninger virker avskrekkende på kriminelle og sørger for rask aksjonering fra alarmstasjon ved nødstilfeller.