Logo Sector Alarm Boligalarm

Sector Alarm: Boligalarm med trygghetsgaranti

Få uforpliktende alarmtilbud fra Sector Alarm tilpasset ditt hjem.

Bestill i dag og få gratis nøkkelbrikker til hele familien.

Gratis utrykning - Uansett

Når noe skjer rykker Sector Alarms vektere ut til din bolig. Gratis, selv ved falsk alarm.

100% trygghetsgaranti

Dersom du ikke er 100% fornøyd får du pengene tilbake.

Prisvinnende kundeservice

Confex og SeeYou kåret Sector Alarm til best i test i 2016 innen kategorien alarm, for niende året på rad.

Om Sector Alarm

Sector Alarm AS (org.nr. 975368211) er Norges nest største boligalarmselskap, etter Securitas Direct.

Historie

Sector Alarm ble grunnlagt i Trondheim i 1995, og er sånn sett et relativt ungt selskap i bransjesammenheng.

I 1999 revolusjonerte de det norske boligalarmmarkedet gjennom sin kampanje "boligalarm til én krone". De etablerte aktørene på den tiden krevde alle en ikke ubetydelig sum i installasjonsavgift og Sector kapret raskt markedsandeler på den aggressive markedsføringskampanjen.

Sector har også hatt en veldig aktiv oppkjøpsstrategi i senere år. I 2011 kjøpte de G4S sine tidligere boligalarmkunder fra Nokas og i 2012 fulgte Nokas sine øvrige boligalarmkunder. Senere samme år kjøpte de alle boligalarmkundene til BKK.

Eierskap og ledelse

Jørgen Dahl, som i sin tid grunnla Sector Alarm, er fortsatt største eier. Gjennom selskapet Isanor Invest AS eier Dahl 62,35 prosent av Sector Alarm Holding AS, som igjen eier de ulike internasjonale datterselskapene. Mer informasjon om firmastrukturen finner du her.

Dahl har også full kontroll over selskapet på ledelsessiden, som administrerende direktør i moderselskapet og styreleder i alle datterselskapene.

Sector Alarm i utlandet

Sector Alarm begynte sin internasjonale ekspansjon ved å etablere seg i Sverige i år 2000 der de fortsatt eksisterer som et betydelig aktør. Neste etablering gikk ikke like bra. I 2005 åpnet de kontorer i Storbritannia, men etter fem år ga de opp og i 2010 ble denne virksomheten nedlagt. Samme år etablerte de virksomhet i Nederland, som selskapsledelsen selv karakteriserer som en "test" som fortsatt pågår.

I 2013 gikk de inn i sitt femte marked, Irland, gjennom et oppkjøp av det irske boligalarmselskapet PhoneWatch, som på dette tidspunktet var markedsleder på den grønnkledde øya, med over 85.000 husstander og bedrifter i porteføljen.

Sector Alarm har også virksomhet i Spania, men bare i støttefunksjoner. For å redusere kostnader opprettet de i 2008 et Kundesenter i den norske enklaven Fuengirola i Spania. På tross av en del initiell skepsis har etableringen vært veldig vellykket og Sector Alarm har som nevnt i artikkelen om Sector Alarm sin boligalarm har de vunnet en rekke priser.

Økonomi

Sector Alarm har hatt en veldig rask og lønnsom vekst, og omsatte i 2014 for 651 millioner kroner, opp hele 27 millioner i 1999. Resultat før skatt i 2014 var på 170 millioner kroner.