Åpent vindu bolig
Du kan redusere innbruddsfaren ved å ta forholdsregler. Vær f.eks. påpasselig med å lukke vinduer etter lufting.

Få en sikrere bolig denne sommerferien

Skal du på ferie i sommer? Ikke la boligen din stå ubeskyttet mot innbruddstyver.

96 prosent redusert risiko for innbrudd

Det er flere gode grunner til å ha alarm i huset. Først og fremst virker det forebyggende mot innbrudd. Den største studien gjennomført på dette feltet i Norge, gjennomført av Finans Norge – forsikringsselskapenes hovedorganisasjon – viste at alarmer som tilfredsstiller kravene til Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemnd (FG) reduserer risikoen for innbrudd med 96 prosent, når denne er tilknyttet et vekterselskap med utrykning.

La alarmselskapene konkurrere om å gi deg sin beste pris på FG-godkjent alarm

Samtidig gjør en alarm det vanskeligere å gjennomføre et innbrudd, ved at lydnivået i seg selv sannsynligvis vil være nok til å få tyven til å stikke av, og det blir omtrent uutholdelig å oppholde seg i huset.

Brannfarlig grill
Brannfare: Nordmenn er glade i å grille på sommeren. Pass på at grillen ikke står under et tak eller overbalkong der flammene kan slå opp.

Brannsikkerhet

En annen grunn er brannsikkerhet, da alle alarmselskaper tilbyr brannalarm tilknyttet boligalarmen. Dette har fordeler ved at varslingen blir rask og effektiv om brann eller røyk skulle utvikle seg, med seriekoblede varslere og oppkobling mot vektertjeneste.

Få tilbud på brann- og innbruddsalarm

Når huset står tomt lenge

Ikke minst er det en god idé å ha alarm når man er på ferie, og huset står tomt i flere dager og kanskje uker. Har du alarm slipper du å bekymre deg for eiendelene dine hjemme når du helst vil slappe av.

Vekterutrykkning sørger for at dører og vinduer blir forsvarlig lukket, skulle først uhellet være ute, slik at ikke vær og vind får gjort skade mens dere er på ferie.

Unngå å komme hjem til en bolig i uorden: Få tilbud på boligalarm

Andre gode råd til en sikker ferie:

  • Sett inn forsikringsgodkjente låser på alle dører.
  • Unngå å trekke for gardiner og forlate huset helt mørkt.
  • Unngå å ha verdisaker synlig, men ha gjerne litt “hverdagsrot”.
  • Få noen til å ta inn post. En overfylt postkasse signaliserer at du har vært borte en stund og kanskje vil være borte en stund til.

Lurer du på hvilken alarm du skal velge? Det kan være smart å sammenligne priser fra forskjellige selskaper. Her på Boligalarmer.no kan du innhente uforpliktende tilbud på alarm til privatbolig, bedrifts-/organisasjonslokale, eller fellesalarm for borettslag/sameie.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift