Trygg Vakt: Alarmselskapet fra Tromsø

Informasjon om det nordlige sikkerhetsselskapet.

Om Trygg Vakt

Trygg Vakt AS (org.nr. 968 487 728) er et lokalt vakt- og sikkerhetsselskap i Tromsø.

Kontaktinformasjon
Trygg vakt Logo

Organisasjonsnummer: 968 487 728
Adresse: Stakkevollvegen 116A, 9010 Tromsø
Telefon: 77 61 03 00
Nettside:
Tryggvakt.no

Allerede kunde hos Trygg Vakt?
Kontakt kundeservice her.

Selskapets fokuserer på det lokale markedet i Tromsø, og tilbyr vakt- og alarmtjenester til bedrifter, borettslag og private.

Produkt- og tjenestespekteret spenner vidt, fra privat brann- og innbruddsalarm til vakthold ved arrangementer og overvåkning av bygg. Trygg Vakt har størst fokus på levering og salg av bedrifts- og boligalarmer.

Markedsposisjon og økonomi

Trygg Vakt har en betydelig markedsposisjon lokalt i Tromsø, men er naturlig nok en liten aktør nasjonalt sammenlignet med selskap som Sector Alarm og Verisure.

Trygg Vakt har i dag ca. 2000 kunder fordelt på private, bedrifter, borettslag og det offentlige. Selskapet omsetter for ca. 14 millioner kroner i året.

Historie og eierskap

Trygg Vakts logo er inspirert av tidligere tiders offentlige vaktmennene i Tromsø, som patruljerte byen med en vekterstav med morgenstjerne på toppen.

Selskapet kan riktignok ikke trekke sin historie helt tilbake til den tid, men det har relativt lang fartstid i bransjen med etablering som privat selskap i 1987, og omgjøring til aksjeselskap i 1994.

Selskapets første ansatte hadde sin opprinnelse fra Forsvaret, andre vaktselskap og politiet. Siden 2001 har selskapet fokusert på faglærte vektere. Gjennomsnittlig erfaring i vekteryrket for de faste vekterne er 14 år.

I januar 2014 inngikk selskapet en skriftlig avtale med det lokale brannvesen om utrykning på selskapets private brannalarmer.

Største aksjonær er Ernst Myrbakk.