Verisure: Securitas Directs nye drakt

Få uforpliktende tilbud på smart boligalarm fra Norges største alarmselskap.

Fyll ut skjemaet og få priser på ulike alarmpakker tilpasset din bolig, eller bedrift.

Prisvinnende sikkerhet

Verisure ble kåret til årets sikkerhetsselskap under Security Awards 2017 og best i test av TV2 Hjelper Deg.

Mer enn en boligalarm

Verisures smartalarm gir brukeren mulighet til å styre strømforbruk, dørlås og inneklima rett fra mobilen.

Fornøyde kunder

Verisure har de mest fornøyde boligalarmkundene i Norge og har toppet Norsk Kundebarometer hvert eneste år siden 2014.

Kontaktinformasjon
verisure logo

Organisasjonsnummer: 929 120 825
Adresse: Drammensveien 211, 0281 Oslo
Telefon: 21 49 44 44
Nettside:
www.verisure.no

Allerede kunde hos Verisure?
Kontakt kundeservice her.

Verisure er det nye navnet den norske markedslederen på boligalarm, Securitas Direct AS, har begynt å profilere seg under.

Denne artikkelen fokuserer på boligalarmtilbudet fra Verisure, mer informasjon om selskapet som sådan finner du under Securitas Direct.

Verisures alarmtilbud

Parallelt med byggingen av den nye Verisure-merkevaren har selskapet lansert en av markedets mest avanserte alarmpakker. Under mottoet «alarmer med IQ» leverer Verisure alarmpakker med et lekkert, minimalistisk hvitt design som minner om noe som kunne ha vært produsert i Cupertino, California med en eple-logo på siden.

Innmaten er også strået hvassere enn tradisjonelle alarmpakker, og er spekket med alt fra seriekobling til smarttelefonstyring, fotodetektorer og husdyrinnstillinger som gjør det mulig å kalibrere alarmen slik at familiehunden ikke setter igang sirenene.

Det er også en rekke funksjoner utover det man vanligvis forbinder med en boligalarm:

Boligkontroll

Med Verisure-alarmpakken har Securitas Direct prøvd å ta et steg videre fra å være en leverandør av innbrudds- og brannalarmer til en utvidet kategori de selv kaller «tjenester for boligkontroll».

Med smarttelefonen som ankerpunkt, har de laget et produkt som ikke kun varsler når den registrerer bevegelse mens du er ute, eller om det er røykutvikling. Det er også mulig å for eksempel styre temperaturen i boligen, slik at du sparer strøm, få push-advarsler på mobilen når du må bytte batterier i røykvarsleren, eller få meldinger om at resten av familien er vel fremme på hytta.

Målgruppe

Som Norges største boligalarmselskap har Verisure uten tvil ambisjoner om å være leverandør av boligalarm til alle slags husstander i Norge. Naturlig nok vil etablerte boligeiere være det største markedet, siden unge i langt mindre grad anskaffer alarm.