FG Godkjent logo cover
Se etter FG-logoen hos alarmselskapet du kjøper fra.

Hva betyr det at en boligalarm er FG-godkjent?

At en alarm er FG-godkjent betyr at boligalarmen er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd.
Finans Norge Logo FNO
FG er en del av Finans Norge, forkortet FNO. FNO er hovedorganisasjonen for finansnæringen i Norge, der forsikringsbransjen også er representert.

Alle alarmer som er FG-godkjente tilfredsstiller forsikringsselskapenes krav til sikkerhet etter nøye testing utført av fagpersoner i godkjennelsenemda.

Foruten at godkjennelsesmerket i seg selv er et kvalitetsstempel på hvor god alarmen faktisk er, vil du kunne spare penger på å velge en slik alarm fremfor en billigere variant uten godkjennelsesmerket.

Hvorfor er det lurt å velge en alarm som er FG-godkjent?

Det mange ikke er klar over er at du kan spare penger på innboforsikringen din hvis du har installert en FG-godkjent boligalarm. Den reduserte innbruddsrisikoen knyttet til godkjente innbruddsalarmer, gjør at forsikringsselskapene kan gi en god rabatt til alle som velger å installere en alarm med dette stempelet.

FG Logo enkel
Slik ser FG-logoen ut på hvit bakgrunn.

Husk å nevne at du har installert en godkjent innbruddsalarm for forsikringsselskapet ditt hvis du ikke allerede har gjort det.

Hvordan finner jeg ut om boligalarmen jeg skal kjøpe eller har kjøpt er FG-godkjent?

Alle de store norske alarmselskapene som selger boligalarm med abonnement har FG-godkjente alarmsystem. Skal du kjøpe en boligalarm uten abonnement bør du gjøre mer grundig research på forhånd. Du kan sjekke ut FG-godkjente leverandører i oversikten til Finans Norge.

Boligalarmer.no anbefaler alle våre brukere å velge en FG-godkjent alarm. Ved å gjøre det kan du være sikker på at alarmen holder høy kvalitet, og du kan i tillegg spare penger på forsikringen.

Sammenlign tilbud på FG-godkjent alarm ved å opprette et uforpliktende anbud her.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift