Stanley Security: Global sikkerhetsgigant med solid feste i Norge

Informasjon om Stanleys virksomhet og alarmtilbud.

Kontaktinformasjon
Stanley Security Logo

Organisasjonsnummer: 983 445 349
Adresse: Nydalsveien 28, 0484 Oslo
Telefon: 98 70 50 10
Nettside:
Stanleysecurity.no

Allerede kunde hos Stanley Security?
Kontakt kundeservice her.

Stanley Security AS er et stort norsk sikkerhetsselskap med hovedkontor i Urtegata i Oslo.

Stanleys norske alarmstilbud

Stanley opererer i all hovedsak i det norske næringsmarkedet, der de er en av de største leverandørene av brann- og innbruddssikkerhetsprodukter til bedrifter, borettslag og sameier og offentlige organisasjoner.

I det private markedet har de en langt mer begrenset kundegruppe, bestående i hovedsak av spesielt utsatte eller formuende personer med sikkerhetsbehov utover hva en vanlig boligalarm kan tilby.

I tillegg til innbruddsalarm og et bredt spekter av brannsikkerhetsprodukter og -tjenester leverer blant annet Stanley løsninger for adgangskontroll, kameraovervåking og varesikring.

Markedsandel

Stanley Security omsetter for rundt 450 millioner kroner i året, og er dermed blant de fem største firmaene i norsk alarmbransje. Markedsandelen er særlig høy innen brannsikring av borettslag og sameier.

På verdensbasis er Stanley Security den nest største aktøren innen elektronisk sikkerhet, slått bare av Tyco International, som ikke har noen stor posisjon i Norge. Markedet er imidlertid svært fragmentert og Stanleys globale markedsandel er rundt to prosent.

Eierskap og ledelse

Stanley Security er en del av Stanley Black & Decker, et globalt konsern med en omsetning på et tosifret antall milliarder dollar. Aksjen handles på børsen i New York med ticker SWK.

Den norske virksomheten – Stanley Security AS – ledes av Espen Winther Knudsen.