Familie Boligalarm Bergen

Få tilbud på boligalarm fra alarmselskaper i Bergen

Legg alarmforespørselen ut på anbud og velg beste pakke til ditt bruk.

Gratis utrykning i Bergen hele døgnet

Alarmsentralen responderer på alarmer døgnet rundt og biler er alltid klare til å rykke ut.

Brannsikkerhet for hele familien

Ved å velge seriekoblede brannvarslere tilknyttet alarmsentral kommer hjelpen raskere fram, så liv og eiendeler kan reddes.

Skallsikring når du er hjemme

Boligalarmen kan sikre mot innbrudd også når du sover, eller ungene er hjemme.

Boligalarm Bergen

Vurderer å anskaffe boligalarm til en leilighet eller enebolig i Bergen eller omegn? Ved å fylle ut skjemaet på høyre side vil du bli kontaktet av flere Bergensbaserte alarmselskaper med uforpliktende tilbud på alarm.

Du kan selv velge hvilket av tilbudene som passer best, og selskapene tilbyr ulike pakker med forskjellige typer sikring og prismodeller.

Kriminalitet i Bergen

Som Norges nest største by følger det med en tilsvarende kriminalitetsbelastning. I Hordaland politidistrikt var det 43 anmeldelser om vinningskriminalitet hver eneste dag i 2012, de fleste av disse i Bergensområdet (SSB 2013).

Av forbrytelser har innbrudd en av de klart laveste oppklaringsprosentene på kun 23% av anmeldelser, rett under voldtekt på 24% og mot en snittoppklaring på 36% for alle forbrytelser.

Heldigvis er det mulig å ta forholdsregler. En boligalarm kan for eksempel redusere innbruddsfaren med 96% (Aftenposten okt 2011).