Mobilstyring av boligalarm / Hus
De mest moderne boligalarmene gir fullverdige smarthusløsninger med sine mobilapplikasjoner.

Styr boligen med mobilen

Noen alarmselskaper har utviklet teknologi som gjør det mulig å styre viktige funksjoner i hjemmet ved hjelp av mobilen, uansett hvor du er.

Stadig flere alarmleverandører gir mulighet til å styre selve alarmen fra en app i en smarttelefon, som Apples iPhone eller en Android-telefon.

Det grunnleggende

De mest grunnleggende funksjonene som "alle" har lar deg skru alarmen av og på og få varslinger hvis alarmen går. Dette kan være praktisk, både som et alternativ til en fjernkontroll hjemme, og som en ekstra sikkerhet for de som er litt distré og lurer på om de glemte å skru på alarmen før jobb.

Styr strøm og lys via mobilen

Boligalarmene har kommet enda videre i de senere årene, og dagens smartalarmer kan til og med styre oppvarming og belysning i hjemmet eller i feriehuset ved hjelp av mobilen. Det eneste du trenger å gjøre for å kunne ta i bruk dette systemet er å koble inn en tilsvarende "Smart Plug" til varmekilder eller lyskilder i huset.

Hyttevinner

Denne funksjonaliteten har vært en av driverne til at stadig flere skaffer seg en smartalarm på hytta. Som så mange andre teknologiske fremskritt er muligheten til å kunne skru på varmen i passende tid før helgeturene noe mange nå knapt husker hvordan de klarte seg uten.

Åpne inngangsdøren via app

En annen populær funksjon er å styre en elektronisk lås på utgangsdøren, slik som Yale Doorman. Dette er spesielt praktisk om du ønsker å slippe inn for eksempel håndverker eller vaskehjelp mens du selv er på jobb, uten å måtte legge "nøkkel under matta" eller lignende, som ikke er på langt nær like sikkert.

Stadig nye funksjoner

Det kommer stadig nye funksjoner i smarthus-segmentet. Alarmselskapet Verisure er blant de som har ligget i front i denne utviklingen. De har blant annet laget løsninger for å overvåke luftfuktigheten hjemme og snakke med varmepumpen.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift