Logo Trygg Vakt Troms

Trygg Vakt: Alarmselskapet fra Tromsø

Informasjon om det nordlige sikkerhetsselskapet.

Om Trygg Vakt

Trygg Vakt AS (org.nr. 968 487 728) er et lokalt vakt- og sikkerhetsselskap i Tromsø.

Selskapets fokuserer på det lokale markedet i Tromsø, og tilbyr vakt- og alarmtjenester til bedrifter, borettslag og private.

Produkt- og tjenestespekteret spenner vidt, fra privat brann- og innbruddsalarm til vakthold ved arrangementer og overvåkning av bygg. Trygg Vakt har størst fokus på levering og salg av bedrifts- og boligalarmer.

Markedsposisjon og økonomi

Trygg Vakt har en betydelig markedsposisjon lokalt i Tromsø, men er naturlig nok en liten aktør nasjonalt sammenlignet med selskap som Sector Alarm og Verisure.

Trygg Vakt har i dag ca. 2000 kunder fordelt på private, bedrifter, borettslag og det offentlige. Selskapet omsetter for ca. 14 millioner kroner i året.

Historie og eierskap

Trygg Vakts logo er inspirert av tidligere tiders offentlige vaktmennene i Tromsø, som patruljerte byen med en vekterstav med morgenstjerne på toppen.

Selskapet kan riktignok ikke trekke sin historie helt tilbake til den tid, men det har relativt lang fartstid i bransjen med etablering som privat selskap i 1987, og omgjøring til aksjeselskap i 1994.

Selskapets første ansatte hadde sin opprinnelse fra Forsvaret, andre vaktselskap og politiet. Siden 2001 har selskapet fokusert på faglærte vektere. Gjennomsnittlig erfaring i vekteryrket for de faste vekterne er 14 år.

I januar 2014 inngikk selskapet en skriftlig avtale med det lokale brannvesen om utrykning på selskapets private brannalarmer.

Største aksjonær er Ernst Myrbakk.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift