Logo Noralarm Lyse Rogaland

NorAlarm: Et tidligere alarmselskap fra Rogaland

Info om det første alarmselskapet i Lyse-gruppen.

Om NorAlarm

NorAlarm (org.nr. 979 345 259) var et sørlandsbasert alarmselskap som inngikk i Lyse-konsernet. Det bør ikke forveksles med bransjeforeningen Noralarm som ble etablert i 1970.

Nedleggelse og salg

I mai 2016 besluttet Lyse å trekke seg fra alarmmarkedet. Alle tidligere Noralarm-kunder ble solgt til Verisure. Årsaken til salget var små marginer og manglende stordriftsfordeler.

Historie

NorAlarm ble etablert i 1998, og var sånn sett et relativt sent ute sammenlignet med de fleste andre aktørene i bransjen.

Det Stavanger-baserte selskapet ble startet av lokale investorer som så potensial i produktutvikling og tjenesteleveranser i sikkerhetsmarkedet.

Selskapet klarte å opprette en brukbar stilling lokalt, etter å ha fått FG-godkjent sin alarmstasjon, men klarte aldri helt å ta steget ut over Sørlandsregionen på egenhånd.

Oppkjøp

Punktum for NorAlarm som en uavhengig merkevare ble satt i mai 2007, med Lyses kjøp av 92 prosent av aksjene.

Ved overtagelsen hadde selskapet ca. 10.000 alarmkunder.

Etter dette ble NorAlarm-navnet i hovedsak brukt ut mot offentlige organisasjoner og private selskap, der selskapet leverer ulike produkter og tjenester innen varsling og sikring.

I privatmarkedet var selskapet aktivt som lokal tjenesteleveranse for Lyses alarmsatsning knyttet til Altibox, helt frem til salget til Verisure. Med på salget fulgte 20 ansatte.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift