verdifulle ting - innbo - forsikring
Selv om man ikke alle har dyre smykker og malerier, har de fleste verdifulle gjenstander hjemme. Med boligalarm kan man spare på innboforsikringen.

Få billigere innboforsikring med boligalarm

Det er flere forsikringsfordeler ved å ha boligalarm som kanskje ikke alle som har, eller vurderer å skaffe alarm er klar over.

Reduser premien på innboforsikringen

Den klart største fordelen kommer i form av redusert forsikringspremie.

Siden effekten av boligalarm på innbruddsrisiko er godt dokumentert, vil de aller fleste forsikringsselskaper gi deg avslag på forsikringspremien på innboforsikringen om du har alarm. Denne rabatten kan være på opptil 60%.

Det er imidlertid ingen automatikk i at premien senkes, så du må passe på å selv rapportere om at du har alarm til forsikringsselskapet.

Hvor stor premiereduksjonen er, kommer helt an på hvilket selskap du bruker og den totale avtalen din, men det som er felles for de fleste forsikringsselskapene er at de gir klart størst avslag ved alarm tilknyttet vektertjeneste, siden dette har den best dokumenterte sikkerhetseffekten. Så og si alle selskapene krever at boligalarmen er FG-godkjent for å få rabatt.

Les også: Sammenligning av boligalarmer med og uten abonnement

Innbo
Det meste som finnes innen boligens fire vegger kan dekkes av innboforsikringen. Ved boligalarmabonnement dekker ofte alarmselskapet flere tusen kroner i egenandel.

Alarmselskap dekker egenandel

Om uhellet skulle være ute på tross av at du har anskaffet innbruddsalarm, er du heldigvis også bedre stilt enn om du ikke hadde hatt alarm.

Flere av alarmselskapene dekker nemlig også hele eller deler av egenandelen din, om innbrudd skulle skje mens alarmen er aktivert.

Summen er gjerne begrenset oppad til 3-5000 kroner avhengig av alarmselskap, men tyvene skal stikke av med svært mye før egenandelen overstiger dette.

Om du ønsker å få mer informasjon rundt anskaffelse av innbruddsalarm, kan du få dette gratis ved å bruke anbudstjenesten på Boligalarmer.no.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Personvern

Tjenester

Boligalarmer.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere leverandører på alarm til ditt bruk.

Jeg har en privat bolig

Jeg representerer et borettslag

Jeg representerer en bedrift